Tax Shelter


Wat?

Tax shelter is een fiscale incentive, ingevoerd door de overheid. U kan de brochure van de overheid, dienst financiën hier downloaden.

Wie komt in aanmerking?

Het systeem is voorbehouden voor Belgische vennootschappen of buitenlandse vennootschappen met vestiging in België, particulieren komen dus niet in aanmerking.

De onderneming moet winstgevend zijn om een Tax Shelter investering te kunnen doen.

Voordelen

Fiscaal: Uw fiscaal resultaat vaart bij een Tax Shelter investering, aangezien de investering voor 421% aftrekbaar is.

Financieel: Uw investering heeft een positieve invloed op de cash flow in het boekjaar van uw investering. In tijden van historisch lage rentevoeten levert dit een mooi financieel rendement op.

Marketingtool:

– U kan samen met klanten of medewerkers de avant-première van uw podiumkunst bijwonen, en kan hen bovendien ook uitnodigen voor een rondleiding in de Galaxy Studios.
– In overleg met de productie kunnen er ook bezoeken achter de schermen in bijzijn van acteurs en de regisseur geregeld worden.
– U bedrijf kan in de spotlight gezet worden door onder andere product placement.

Recente producties

The-Bodyguard-De-Musical-Music-Hall Singing-in-the-Rain-Festivaria-Mollywood-Live Carmina-Burana-Mollywood-Live-Music-Hall Best-of-Musicals-Christmas-Edition-Mollywood-Live Il Trovatore Mollywood Live Music Hall Tax Shelter Stage Play Financing Armand-Musical-Poster-Moody-Blue-Mollywood-Live Jonalu 3 Series poster Mollywood Tax Shelter Film Financing Madagascar De Musical Mollywood Live Music Hall Tax Shelter Stage Play Financing

Meer Producties >